"UNA MIRADA SOSTENIBLE" : CONCOURS PHOTOGRAPHIQUE DE LA FEDA




                                                                                   Estanys de Pessons - GD

DU 22 JUIN AU 31 OCTOBRE 2022, LA FEDA ORGANISE UN CONCOURS DE PHOTOGRAPHIES INTITULE "UNA MIRADA SOSTENIBLE". 

Ce concours est réservé aux adultes. Vous trouverez tous les renseignements à l'adresse suivante :  

https://www.fedacultura.ad/concurs 

"Amb l'objectiu de fomentar una perspectiva sostenible, FEDA organitza un concurs de fotografia sobre la sostenibilitat energètica, una temàtica que inclou un gran ventall de processos i elements, avui més rellevants que mai. Vivim un moment de transició, de petits i grans canvis, de passes cap a la sostenibilitat, que ens envolten i que cadascú de nosaltres veu amb la seva particular òptica.

Així, les persones que s'animin a participar en aquest concurs acceptaran el repte de mirar a través del seu particular prisma cap al canvi climàtic, l'acció de l'ésser humà sobre l'ecosistema, el medi ambient, la biodiversitat, l'estalvi energètic i la producció d'energia amb fonts renovables. El repte és complicat, però els premis pels que ho aconsegueixin, estaran a l'alçada!

Dates

S'acceptaran fotografies candidates a concurs des del 22 de juny a les 00.00 hores fins al 31 d'octubre a les 23.59 hores. No s'admetran participacions fora d'aquest termini.

Requisits

Els participants hauran de ser persones físiques majors d'edat que compleixin qualsevol d'aquests requisits: ser de nacionalitat andorrana, ser resident legal a Andorra en el moment de la presentació de les fotografies a concurs o ser resident a l'estranger i desenvolupar qualsevol activitat professional a Andorra en el moment de presentació de les fotografies a concurs." (Extrait du règlement)

Posts les plus consultés de ce blog

MENJ : EDUCATION AU DEVELOPPEMENT DURABLE 2023

FETE DE LA SCIENCE - THEME "PLANETE NATURE"- Du 2 au 12/10/2020 en Métropole et du 6 au 16/11/2020 en Outre-mer et International

1er CONCOURS POUR UN PLAN D'UNE COUR SCOLAIRE VERTE ET POUR LA BONNE SANTE